De Designer

"Buy me once, love me forever"

Volgens dat motto ontwerpt Daniëlle Jong haar collecties sinds ze op 26-jarige leeftijd besloot te starten met Dolce Luna. Zij doet inspiratie op tijdens de reizen die ze maakt. Op zoek naar nieuwe materialen komt zij op de meest prachtige en exotische locaties die duidelijk hun stempel drukken op de collectie. Ze is dan bewust niet bezig met de heersende modetrends. Toch sluiten haar sieraden altijd aan op het modebeeld.
Dolce Luna staat synoniem voor een aantal krachtige waarden, zoals een duidelijke eigen stijl en allure van internationaal niveau. De handgemaakte sieraden zijn chique, en soms met een knipoog. Modieus, kleurrijk, maar nooit schreeuwerig. Maar bovenal: met heel veel liefde gemaakt! Sleutelwoorden die bij Daniëlle hoog in het vaandel staan zijn: kwaliteit, stijl en service.

Alle sieraden van Dolce Luna worden met de hand gemaakt, en zijn dus uniek. De gebruikte materialen zijn o.a. Sterling Silver, handgesneden parelmoer, Swarovski-kristallen en -elementen, -parels, diverse antieke materialen, emaille, bedeltjes, etc.